Hm, leto se izteka, leto, ki je meni prineslo nekatere nove stvari in priložnosti. Moj libido se je preusmeril na področja, lani še nepredstavljiva. Nekaj stvari je tako ostalo brez zagona, kar pa ne pomeni, da se bodo posušile ter odpadle. Bo že – takrat, ko se bo novost prelevila v rutino, v sladki občutek obvladovanja in predvidljivosti.

A nekaj je ostalo, težnja po rezimeju, po povzetku letošnjega leta. Glasbeni albumi, ki so krojili pričujočo leto so zbrani – zdaj jih je potrebno le še izbrati. Do takrat pa 4 zadeve iz leta 2008, ki so enostavno super: čudovito jamrajoča veterana Brian Eno in David Byrne, urbano histerični The Walkmen ter dva komada z albuma leta – no, z enega izmed mnogih seveda.

YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda YouTube slika preogleda

Na tem mestu sem imel namen dodati še MGMTje ter njihovo trpko himno, a naveza youtube/blogos tega ne dovoli, tako, da lahko le zapišem: Time to pretend je peta super zadeva iz leta 2008!

  • Share/Bookmark

Komentarji1 komentar

  1. rumena, dne 22.12.2008 20:44

    Ja MGMT so super, še posebno tretji singel Kids mi je všeč. David Byrne je pa to leto s svojo raznolikostjo naredil velik vtis. Še vedno zna!

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

  • Arhiv