ku1.jpg

Najstniška komedija za vse tiste, ki ne marajo najstniških komedij. V večini takšnih filmov se ljudje zadevajo, seksajo vse povprek, imajo težave s šolo, policijo in starši. Knocked Up v prvi polovici ostaja na tem teritoriju, a se počasi preseli na področje, ki ga večina takšnih filmov ne pokriva več. One-night stand med Benom in Katherine rezultira v nosečnosti, kar pomeni, da sta oba čez noč postavljena pred nove zahteve in odgovornosti. In obema ni lahko: Ben se večino časa zakaja s prijatelji ter dela nekoristne stvari, Katherine pa je ravno dobila perspektivno službo na televizijski postaji. Zavežeta se, da bosta poskušala biti kos nastalemu problemu, a na poti do tega, bosta morala rešiti še veliko medsebojnih razprtij, preko katerih glavna lika osebnostno rasteta in se čedalje bolj zbližujeta.

Knocked Up je presenetljivo lepo gledljiv film, z lahkotnim potekom. Je drama in komedija hkrati, a ne pretirava ne z enim ne z drugim. Nezahtevno, a simpatično!

 • Share/Bookmark

Komentarji



3 komentarjev

 1. vasijav, dne 18.12.2007 16:47

  men osebno je bil tok beden, da glava boli!

 2. collector, dne 29.12.2007 17:22
  collector

  Jaz sploh ne maram teh butastih ameriških komendij, še posebej pa ne če se prikazuje študentsko življenje na kakšni univerzi.

  OMG !!

  Ni hujšega kot pa gledat vase te američane. Vedno se zgodba dogaja med kakšnih piflarjem in prelepo mladenko, ki ga sprva sploh noče pogledati na koncu pa je v njegovem objemu.

 3. Zvita T.v., dne 29.12.2007 17:41
  Zvita T.v.

  Jao, za ta film se je pa ja tolk govorilo, da je oh in sploh. Sm ga gledala, ampak ne do konca, ker me je že vmes znerviru in zdolgočasu do konca :roll:

Ime(obvezno)

e-pošta(obvezno)

Spletna stran

Govori odkrito

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

 • Arhiv